top of page

VAALKRANS GAMELODGE Heilbron, Zuid Afrika

Deelname in de Vennootschap

Vaalkrans Game-Lodge is een landgoed in eigendom van Hans van Gulik. Het betreft een landgoed van ca. 200 ha prachtig natuurgebied met meerdere gebouwen die in perfecte staat zijn. Het landgoed is gelegen nabij Heilbron in het hart van de Vrijstaat van Zuid-Afrika. De accommodatie heeft een lopende business met goodwill, website en alle roerende goederen w.o. een groot assortiment wilde dieren op het terrein.

Vaalkrans Game-Lodge is een landgoed dat bij uitstek gebruikt kan worden of een prima uitvalsbasis is voor een fotosafari, golf, bezoek aan het Kruger-wildpark en jagen op het groot assortiment wilde dieren die in Zuid-Afrika voorkomen.

Als eigenaar wil ik het genot van verblijf en gebruik van dit landgoed delen met meerdere aandeelhouders waarbij kosten en opbrengsten worden verdeeld. Het doel is om de lodge beter rendabel te maken met max. 10 aandeelhouders zodat de bezettingsgraad toeneemt en het ook hét vakantieverblijf kan worden voor de aandeelhouder en zijn/haar gasten.

Investeren als aandeelhouder van Vaalkrans Game Lodge is interessant, de accommodatie wordt al jaren verhuurd voor o.a. vergaderingen en meetings,  fotosafari’s en dergelijke.

Het landgoed heeft de beschikking over een terreinbeheerder die in een van de verblijven op het landgoed woont. De vennootschap beschikt onder andere over een personenbusje, een Defender-safari-jeep, een Ford tractor en meerdere goederen die vrij te gebruiken zijn.

Aandeelhouders kunnen hun investering vrijblijvend met meerdere delen, waarbij de aandeelhouder de stemgerechtigde blijft.  (Dus u kunt desgewenst met meerdere personen uw investering delen)

De registratie van de aandeelhouders-overeenkomst en de financiële transacties geschieden in Nederland waarbij het Nederlands recht van toepassing is.

Verblijfsvoorbeeld 1:

Een Vaalkrans-vennoot krijgt 5 weken per jaar het landgoed tot zijn beschikking voor eigen gebruik of verhuur, hiervoor komt een verblijfs-agenda op internet beschikbaar waarbij eventuele geplande commerciële verblijven of activiteiten voorrang hebben. De bezoeker kan de accommodatie of een deel ervan bezetten met maximaal 12 gasten voor een gebruiksvergoeding waarvan het minimum tzt wordt vastgesteld.

 

Verblijfsvoorbeeld 2:

De aandeelhouder stuurt zijn/haar gasten naar de Lodge en bepaalt de verblijfsprijs in overleg met zijn/haar gasten. Het verschil tussen vastgestelde kosten en uw prijsafspraak is dan uw voordeel.

Is uw interesse gewekt in deze mogelijkheid van investeren, maak dan een afspraak met:

Hans van Gulik, tel. +31 653184632, mail: hans@vaalkrans.nl

bottom of page